25/11/08

Καταμέτρηση Ψήφων: Vicky Cristina Barcelona & Blindness

Στην ψηφοφορία για το "ποιος είναι ο ερωτικός σας τύπος", σε σύνολο 16 ψήφων, έλαβαν:
1) Duo Cristina & Maria-Elena 4
2) Bardem 3
-) Barcelona 3
4) Vicky 2
5) Από 1, η Cristina, ο Doug, το τρίο Vicky-MariaElena με περίστροφο και ο Woody Allen.
9) 0 για Bardem πακέτο με Penelope.

Αξιοσημείωτα: Η Vicky πέρασε την Cristina! Μπράβο στο αουτσάιντερ Rebecca Hall! Η Barcelona θριάμβευσε, κοντράροντας τα φαβορί Bardem και Duo! Μαυρίστηκε ο Bardem ως πακέτο με Penelope... (Που σημαίνει ότι δεν βρέθηκε ακόμα γυναίκα (ή μπάι) που να είναι διατεθειμένη/ος να μοιραστεί τον Bardem! Τουλάχιστον όχι μεταξύ των αναγνωστριών/ών του "Φαντάσματος". Ναι, πρέπει να παλέψω πολύ ακόμη για την διάδοση της ερωτικής απελευθέρωσης και του σεξουαλικού αλτρουισμού...). Γενικά τα φαβορί επιβραβεύτηκαν, αλλά και τα αουτσάιντερ δεν μαυρίστηκαν...Χάρηκα και για τον Doug, το παλληκάρι, πήρε κι αυτός μια ψήφο, να μην μείνει παραπονεμένος...

Στην ψηφοφορία για το αν είναι μη πολιτικά ορθός ο τρόπος που παρουσιάζονται οι τυφλοί απ' τον Mereilles, είχαμε 3 ψήφους στο όχι, 1 στο ναι, 1 στο ναι μεν αλλά ποιητική άδεια, και 5 στο "έχω μια σκασίλα"! Κανονικά, θα σας είχα κατακεραυνώσει για την μη ευαισθησία σας σε θέματα πολιτικής ορθότητας. Αλλά απ' όταν είδα το "In Bruges", έχω αλλάξει στάση. Λέω, λοιπόν, αντ' αυτού να διοργανώσω μεταξύ των αναγνωστών ένα casting. Ο νικητής θα προταθεί για τον ρόλο του Collin Pharell στο sequel του "In Bruges", το"In Liege" (η άλλη βαρετή πόλη του Βελγίου)... Είστε μέσα;

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Την έχουμε γραμμένη την ''πολιτική ορθότητα''.

lafkadio είπε...

Τελικά, μου φαίνεται, δεν θα κάνω casting! Θα σου δώσω, Άραμη κατευθείαν και άνευ διαγωνισμού τον ρόλο του Collin Pharell! Είσαι ο ιδανικός!

Unknown είπε...

Σε ευχαριστώ και με τιμά ο ρόλος που μου αποδίδεις.

Νομίζω ότι θα συμφωνήσουν όλοι ότι μου ανήκει δικαιωματικά.

Εγώ θα μπορούσα να τον αντικαταστήσω επάξια στο ''In Bruges''.

Unknown είπε...

Δεν διαβασες σωστά την ψηφοφορία.

Η Christina (δηλαδη η Scarlet), εφόσον υπάρχει Πηνελόπη, μόνο ώς ομαδικό μπορεί να εννοηθεί.

Γιατί, ποιος μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να τισ πάρει και τις δύο, εφόσον έχει την ευκαιρία;

Την αγγούρω την Vicky μόνο ως αναπληρωματική μπορεί ο λαός να την φανταστεί!!!

lafkadio είπε...

Σωστά! Η Lafkadio Data αν και κάνει καλή δουλειά στην συλλογή των στατιστικών στοιχείων, χωλαίνει λίγο στην ερμηνεία τους.

Το σκέφτηκα κι εγώ εκ των υστέρων αυτό που είπες.

Θα επιστήσω πάντως την προσοχή σου στο ότι υπήρξε μεταξύ των αναγνωστών του "Φαντάσματος" κι ένας τολμητίας που προτίμησε το τρίο με Βίκυ, Μαρία-Ελένα ΚΑΙ περίστροφο! Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Ευτυχώς, δεν έχουν εκλείψει η ερωτική τόλμη, ρίσκο και κουράγιο στις μέρες μας!!!

Unknown είπε...

Η δικαίωση του Ντε Σαντ...